Inlägget innehåller reklam via annonslänkar. Läs mer

Bästa portabla blendern 2024 – Bäst i test

Här jämför vi 5 riktigt bra portabla blenders. Det bästa alternativet enligt oss är 2 Portable från Blendjet

Uppdaterad: November 9, 2023
1. Blendjet 2 Portable
Bild på Blendjet 2 Portable
Bästa portabla blendern

Best portable hos Homes and Gardens 2023
Best Mid-Range Portable hos RTINGS 2023
Lätt och portabel, perfekt för resor eller kortare utflykter
2. MyBlend 3
Bild på MyBlend 3
Användarvänlig

3. Northix Portabel USB
Bild på Northix Portabel USB
Smidigast design

4. KitchPRO Portabel
Bild på KitchPRO Portabel

5. Vitamer Mini Portable
Bild på Vitamer Mini Portable

Visa alla produkterna i topplistan

Många har problem med portabla blendrar som antingen är för svaga eller klumpiga att ta med sig. Det kan vara irriterande när man är på språng och verkligen behöver en snabb och smidig lösning för att mixa en smoothie. Men rätt portabel blender kan göra underverk och ge dig den bekvämlighet och kraft du behöver.

Efter att ha jämfört många alternativ har vi kommit fram till att Blendjet 2 Portable är den bästa portabla blendern för de flesta. Den kombinerar användarvänlighet med kraft, vilket gör den till ett pålitligt verktyg för den som ofta är i farten.

Om du specifikt letar efter något som är extra användarvänligt kan MyBlend 3 vara ett bra alternativ. För dem som värderar design högt är Northix Portabel USB blendern som sticker ut. Den har en smidig design som gör den lätt att bära med sig och att använda när du behöver den som mest.

Vi har även ett inlägg om de bästa blendrarna om du vill läsa om vanliga blenders.

Överblick av de bästa portabla blendrarna

 1. Blendjet 2 Portable - Bästa portabla blendern
 2. MyBlend 3 - Användarvänlig
 3. Northix Portabel USB - Smidigast design
 4. KitchPRO Portabel
 5. Vitamer Mini Portable
Varje produkt i våra topplistor är noggrant utvald. Läs om vår urvalsprocess.

Jämförelse av de bästa portabla blendrarna

Blendjet 2 Portable
MyBlend 3
Northix Portabel USB
KitchPRO Portabel
Vitamer Mini Portable
Rank1:a2:a3:a4:a5:a
UtmärkelseBästa portabla blendernAnvändarvänligSmidigast design--
Vikt0,61 kg0,6 kg-0,5 kg0,4 kg
Höjd23 cm25 cm26 cm23 cm23,4 cm
Effekt150 W-60 W--
Antal hastigheter3----
Kapacitet (kanna)473 ml500 ml500 ml380 ml350 ml
KannmaterialPlastPlastPlastPlastTritanplast
Antal program3121-
IskrossareJaJa-Ja-
PulsfunktionJa----
Läs merOm Blendjet 2 PortableOm MyBlend 3Om Northix Portabel USBOm KitchPRO PortabelOm Vitamer Mini Portable

Viktiga egenskaper för portabla blenders

 • Batteriliv: Det är viktigt med en blender som har ett bra batteriliv, speciellt om du planerar att ta med den utomhus eller resa med den. En svag batteritid kan göra att du blir fast med en halvfärdig smoothie, och det är ju ingen höjdare. Så kolla noga hur länge batteriet håller och hur lång tid det tar att ladda upp det igen.
 • Styrka och effektivitet: Du vill ha en blender som kan hantera alla sorters ingredienser, allt från is och frysta bär till nötter och grönsaker. En svag motor kan resultera i ojämn blandning och kvarlämnade bitar, vilket inte är så gott i en smoothie.
 • Användarvänlighet: Det ska vara enkelt att använda blendern, allt från att lägga i ingredienser till att starta och stänga av maskinen. Komplexa inställningar och knappar kan göra användningen krånglig och tidskrävande.
 • Rengöring: Efter att du har gjort din smoothie eller shake vill du inte spendera en massa tid på att rengöra apparaten. En blender som är enkel att rengöra kommer att spara dig både tid och ansträngning. Kolla om delarna går att ta isär och om de är diskmaskinssäkra.
 • Material: Det är viktigt att blendern är gjord av hållbara och säkra material. Billiga plastdelar kan spricka eller gå sönder, och det vill du undvika. Rostfritt stål och BPA-fri plast är bra val.
 • Storlek och vikt: Eftersom det är en portabel blender vill du att den ska vara lätt och kompakt nog att ta med dig. Men kom ihåg att en för liten blender kan göra det svårt att mixa större mängder, vilket kan vara problematiskt om du vill göra smoothies för flera personer.
 • Tillbehör: Extra flaskor, lock och andra tillbehör kan vara bra att ha. De gör det enklare att ta med din färdiga dryck eller förvara den till senare. Det kan också vara skönt med olika typer av blad för olika användningsområden.
 • Pris: Du får ofta vad du betalar för, men det betyder inte att du behöver tömma plånboken. Jämför priser och funktioner för att hitta en blender som passar just dina behov och din budget.
Visa mer

En närmare titt på de bästa portabla blendrarna

Bästa portabla blendernBlendjet 2 Portable

Fördelar
 • Kompakt och lätt att ta med sig tack vare låg vikt och bra storlek
 • Flexibel med flera hastigheter och förinställda program, inklusive iskrossningsfunktion
 • Erkänd av Homes and Gardens samt RTINGS för dess portabilitet och prestanda
Nackdelar
 • Kanske inte lika kraftfull som större modeller på grund av lägre effekt (150 W)

Storlek och kapacitet: Blendjet 2 är både kompakt och praktisk med en höjd på 23 cm och en kanna som rymmer 473 ml, vilket är perfekt för en person.

Material och design: Blendern är tillverkad av BPA-fri plast som är säker för matkontakt och har en design som gör den enkel att rengöra och använda.

Användarvänlighet och funktioner: Den har tre hastigheter, tre förinställda program och en pulsfunktion, vilket gör den användarvänlig och anpassningsbar till olika sorters recept.

Effekt/Motorstyrka: Med en motor på 150 W och sex blad på kniven klarar den av att mixa de flesta ingredienser och även krossa is.

Utmärkelser och popularitet: Blendjet 2 har erhållit titlar som "Best portable" hos Homes and Gardens och "Best Mid-Range Portable" hos RTINGS 2023, vilket speglar dess popularitet och kvalitet.

Varför vi valde Blendjet 2 Portable

Vi har valt Blendjet 2 Portable som den bästa portabla blendern för dess kompakta design, enkel användarvänlighet och erkända kvalitet. Den passar perfekt för hälsosamma smoothies på språng och är en utmärkt följeslagare för den aktiva livsstilen. Dess erkännande av ledande hushåll- och tech-recensenter bekräftar dess pålitlighet och prestanda.

AnvändarvänligMyBlend 3

Fördelar
 • Lätt och portabel vilket gör den idealisk för användning överallt
 • Användarvänlighet med ett enkelt förinställt smoothieprogram.
 • Byggd i BPA-fri plast, vilket är hälsosammare för både användaren och miljön.
Nackdelar
 • Endast ett program, vilket kan begränsa mångsidigheten
 • Kanske inte lika effektiv för hårdare ingredienser.

Storlek och kapacitet: MyBlend 3 är designad för enkelhet och bärbarhet, med en höjd på 25 cm och en kanna som rymmer 500 ml - perfekt för snabba smoothies för en person.

Material och design: Med en kanna och bas av BPA-fri plast är den här blendern tänkt att vara både säker och enkel att hantera.

Användarvänlighet och funktioner: Den enkla designen med endast ett förinställt program för smoothies understryker dess användarvänlighet och fokus på att snabbt och lätt skapa din favoritdryck.

Effekt: De fyra knivbladen och iskrossningsfunktionen antyder att den klarar av grundläggande mixningsbehov.

Varför vi valde MyBlend 3

MyBlend 3 valdes för sin användarvänliga design, perfekt för den som uppskattar snabbhet och enkelhet. Dess lättvikt och bärbara storlek gör den till en idealisk följeslagare för dagliga äventyr. Att den är gjord i BPA-fri plast ger extra pluspoäng i kanten för hälsomedvetna konsumenter.

Smidigast designNorthix Portabel USB

Fördelar
 • Perfekt för on-the-go tack vare sin smidiga storlek och USB-laddning
 • Specialdesignade program för olika sorters smoothies underlättar användningen.
 • Kompakt och energisnål med 60 W effekt.
Nackdelar
 • Kan vara mindre kraftfull jämfört med större blenders med högre wattal
 • Endast en behållare ingår, vilket kan begränsa förberedelserna av flera smoothies i följd.

Storlek och kapacitet: Northix Portabel USB är 26 cm hög och har en kapacitet på 500 ml, vilket gör den idealisk för att snabbt mixa till en portion.

Material och design: Med en kanna i plast och två knivblad är designen optimerad för lätta till medelstarka ingredienser. Dessutom är den portabel och laddas via USB.

Användarvänlighet och funktioner: Enkel att använda med två förinställda program specifikt anpassade för gröna smoothies och vanliga smoothies, vilket gör den till en användarvänlig produkt.

Varför vi valde Northix Portabel USB

Northix Portabel USB är utvald för dess smidiga design som gör det enkelt att ta med sig och använda var som helst. De förinställda programmen är perfekta för smoothie-älskaren på språng. Dess energieffektiva motor på 60 W gör att man kan njuta av sina favoritdrycker utan att kompromissa med miljön.

KitchPRO Portabel

Fördelar
 • Lätt och kompakt design gör den idealisk för resor eller utrymmessnåla kök
 • Effektiv iskrossningsfunktion som utökar användningsområdet för blendern.
 • Sex knivblad för en jämn och slät konsistens på smoothies.
Nackdelar
 • Begränsad till enbart ett program, vilket kan minska mångsidigheten

Storlek och kapacitet: KitchPRO Portabel är en lättviktsblender som väger endast 0,5 kg, är 23 cm hög och har en bredd på 8 cm, med en 380 ml kanna.

Material och design: Blendern har en plastkropp och plastkanna, vilket gör den lätt och hållbar. Dessutom har kannan måttindikatorer som förenklar doseringen.

Användarvanlighet och funktioner: Trots att den bara har ett förinställt program, erbjuder den iskrossningsfunktion och ett kraftfullt knivsystem med sex blad, vilket är sällsynt i denna storlekskategori.

Varför vi valde KitchPRO Portabel

KitchPRO Portabel har valts för dess enkelhet och effektivitet, med ett kraftfullt bladsystem och inbyggd iskrossare, perfekt för smidig tillredning av kalla drycker. Dess lätta och smidiga design gör den till en praktisk följeslagare för såväl dagliga äventyr som hemmabruk. Med tydliga måttindikatorer och en kompakt storlek är den ett utmärkt val för smoothie-entusiasten på språng.

Vitamer Mini Portable

Fördelar
 • Lätt och bärbar med endast 0,4 kg vikt, idealisk för resande eller gymmet
 • Effektiv med 20000 varv per minut, vilket ger snabba och släta blandningar.
 • Tillverkad av Tritanplast, ett hållbart och säkert material för matlagning.
Nackdelar
 • Mindre effektiv med hårda ingredienser eller is p.g.a. motorstyrkan

Storlek och kapacitet: Vitamer Mini Portable är en kompakt smoothieblender som väger endast 0,4 kg och har en höjd på 23,4 cm, med en kanna som rymmer 350 ml, vilket gör den till en smidig följeslagare i vardagen.

Material och design: Blendern är tillverkad av Tritanplast, känd för sin hållbarhet och säkerhet, vilket ger en robust och samtidigt lätt design som är enkel att ta med sig.

Användarvänlighet och funktioner: Med en enkel förinställd smoothieprogram och en stark motor på 20000 varv per minut, är denna blender designad för att enkelt kunna användas av alla oavsett tidigare erfarenhet.

Varför vi valde Vitamer Mini Portable

Vi har valt Vitamer Mini Portable för dess höga bärbarhet och effektiva prestanda i en liten formfaktor, vilket gör det enkelt att nyttja hälsosamma drycker på språng. Dess robusta material och smarta design kompletterar dess funktionella användarvänlighet, vilket gör den till en utmärkt vardagsföljeslagare.