Kontakt

Tack för att du besöker Bäst i Hemmet! Oavsett om du har en kommentar eller ett förslag att dela med dig av, ser vi fram emot att höra från dig.

Om du föredrar att skicka ett brev kan du nå oss på: Domherrevägen 12C c/o Carl Maaston, 76161 Norrtälje.

Skriv för oss

Vi letar ständigt efter erfarna, kvalificerade frilansskribenter som delar vår ambition att erbjuda praktiska tips och inspiration för att hjälpa våra läsare skapa sitt bästa hem.

Mejla oss här: [email protected]

Jobba hos oss

För tillfället letar vi inte efter nya personer till vårt team, men skulle rätt person dyka upp hade vi gjort allt vi kan för att kunna få in den personen i företaget.

Hör gärna av dig till [email protected] om du tror att det är du!

Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Mejla oss på [email protected].

Vanliga frågor

Ja, det kan du absolut göra! Vi tar gärna emot förslag från våra läsare! Om du har någon produkt du vill att vi tar en närmare titt på så maila oss på [email protected]. Inkludera märke och exakt vilken produkt det är så vi lätt kan hitta rätt. Vi garanterar inte att vi kommer kika på alla förslag, men vi kommer absolut ha dom i åtanke.

Det är tyvärr ovanligt att vi har kuponger eller på annat sätt får specialerbjudanden från butiker. Om så är fallet så kommer du kunna se det där vi länkar till produkten. I de flesta fall så länkar vi till Price Runner, så att du som konsument kan välja det billigaste alternativet, eller bara den butiken du gillar bäst.

Tyvärr händer det ibland att våra läsare inte har samma åsikter om produkter eller tjänster som vi har. Om det skulle hända dig, tveka inte på att höra av dig! Skulle det vara så att vi missat något så vill vi snabbt veta det, och då är din feedback ovärderlig! Maila dessa frågor till [email protected].