Bästa kaffebryggaren med kvarn 2023

Upptäck de populäraste kaffebryggarna med kvarn: 6 modeller som är bäst i test

Uppdaterad:

Bästa kaffebryggaren med kvarn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

En kopp kaffe på morgonen är för många det allra bästa sättet att starta dagen på. Men det finns idag väldigt många olika sätt som du kan brygga en kopp kaffe, så här gäller det att du väljer en modell som passar dig.

En kaffebryggare med kvarn är ett praktiskt alternativ, som gör att du snabbt och smidigt kan fylla på energiförrådet. Vi har i denna artikel letat fram marknadens bästa kaffebryggare med kvarn och hittat 6 modeller som vi tycker är ritkigt bra!

Vilken är den bästa kaffebryggaren med kvarn?

Bästa kaffebryggaren med kvarn: Melitta Aroma Fresh

Högst upp på topplistan hittar du Melittas Aroma Fresh. Om du letar efter en modell som är praktisk, enkel att använda och som har många inkluderade funktioner, så är det just denna du ska kika lite extra på.

Med en behållare som rymmer 180 gram bönor och en effekt på 1000 watt, så har du här en kaffebryggare som är mycket effektiv. För att underlätta hanteringen har kaffebryggaren även försetts med droppstopp, en automatisk avstängningsfunktion och är tillverkad av robusta material. Ett mycket bra val som vi rekommenderar varmt!

Relaterade inlägg

Bästa termosbryggaren med kvarn: Severin KA 4814

När du letar igenom marknaden så kommer du också upptäcka att det finns en variant av kaffebryggare som kallas för termosbryggare. Fördelen med dessa är att de håller kaffet varmt längre och som marknadens bästa har vi utsett Severins KA 4814.

Kaffekvarnen rymmer tillräckligt med bönor för att du ska kunna göra upp till åtta koppar åt gången. Dessutom kan du enkelt justera hur grovt bönorna ska malas, beroende på vilken styrka och smak du eftersträvar.

Behållaren, kannan och konstruktionen på denna termosbryggare är i rejäla material som rostfritt stål och glas, vilket också innebär att den kommer hålla längre.

Bästa billiga kaffebryggaren med kvarn: Russel Hobbs Victory Grind and Brew

Som marknadens bästa billiga val av kaffebryggare med kvarn har vi utsätt Russel Hobbs modell Victory Grind and Brew. Denna kaffebryggare är enkel att använda och kommer med flera bra funktioner, trots sin snälla prislapp. Ett bra val för många olika hushåll!

Men det är inte bara priset som gör detta till ett mycket bra val. Bryggaren är också väldigt tystgående, perfekt när du behöver koka kaffe tidigt och din familj fortfarande sover. Men utöver detta så använder sig kaffebryggaren också av ett mer miljövänligt filter som kan användas om och om igen.

Om du har riktigt ont om tid på morgonen kan du kvällen innan ladda maskinen och programmera när du vill att kaffet ska tillagas. Ett mycket smart val, som gör att du kan spara tid och energi!

Bästa kaffemaskinen med kvarn: Philips Series 5400 EP5444

Ett mer modernt alternativ är att investera i en kaffemaskin med kvarn, vi vill då slå ett litet extra slag för Philips Series 5400 EP5444. Detta är visserligen ett mer kostsamt val, men är också en ren fröjd att använda och som gör det möjligt för dig att brygga flera olika typer av kaffe under dagen.

Kaffemaskinen har ett utvecklat system, som har kombinerats med en lyxig mjölkskummare och såklart också en kvarn. Inkluderad TFT-display underlättar också hanteringen, samtidigt som det ger maskinen en mer lyxig känsla. En fin detalj i ditt kök!

Högst kapacitet: Krups KM8328

Om du bor med flera personer så kanske det är många kaffesugna personer att brygga kaffe till på morgonen. Det krävs då en maskin som har en större kapacitet och med Krups kaffebryggare KM8328 kan du brygga hela 15 koppar.

Denna modell har en bönkapacitet på 180 gram och en effekt på 1000 watt, vilket också gör denna kaffebryggare till ett mycket effektivt val. Som om detta inte vore nog så har också denna modellen en mycket stilren design, som gör den till ett passande val för de flesta kök. En kaffebryggare med många fördelar och som passar dig som dricker mycket kaffe!

Kompakt modell: CASO Coffee Compact

För mindre kök eller dig som behöver spara plats på köksbänken, så kommer en liten och mer kompakt kaffebryggare med kvarn att vara den allra bästa investeringen. Då rekommenderar vi CASOs modell Coffee Compact lite extra. Ett bra val för hemmet, sommarstugan eller husvagnen och som dessutom säljs till ett mycket bra pris.

Några andra utmärkande funktioner är bland annat att kaffebryggaren är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den robust och stabil. Den har dock en lättare vikt för att den ska vara enklare att flytta omkring och hantera. Dessutom säljs den med en produktgaranti på 2 år!

Köpguide för kaffebryggare med inbyggd kvarn

En kaffebryggare är idag någonting som du kan hitta i de flesta hem. Men för att du verkligen ska kunna njuta av koppen så är det viktigt att du väljer rätt modell, som också är kompatibel för den typen av kaffe som du gillar att dricka.

Här är det du behöver tänka på för att kunna köpa den bästa kaffebryggaren med kvarn efter ditt hem och smak.

Viktiga specifikationer

 • Storlek på hela maskinen: Beroende på hur mycket plats du har att undvara i köket, så kommer storleken på maskinen du väljer att ha stor betydelse. Vanligtvis är det maskinens kapacitet och behållare som avgör storleken. Så om du vill kunna göra flera koppar kaffe samtidigt så kommer du också att behöva undvara mer plats på köksbänken.
 • Kapacitet: Hur många koppar kaffe vill du kunna brygga vid ett och samma tillfälle? Detta är också en viktig punkt och som kommer att påverka hur skräddarsytt valet är efter dig. Med mindre modeller kan du göra några koppar, men en större modell är istället ett bättre val om det är flera som vill ha kaffe på morgonen.
 • Rengöring: Det spelar egentligen ingen roll vilken typ av köksmaskin det är, det kommer alltid vara en stor fördel om den är enkel att rengöra. När det kommer till kaffebryggare så kika på vilket tillverkningsmaterial som kannan är gjord av, den ska gärna kunna diskas i maskin för att kunna rengöras grundligt. Automatisk avkalkning är också en fördel om du vill ha en kaffebryggare som håller längre.
 • Bryggtid: Både för kort och för lång bryggtid kan påverka smaken negativt. Så det gäller inte att bara hitta det snabbaste alternativet. Det som kommer vara avgörande för hur länge kaffet ska bryggas är malningsgraden. För en kaffebryggare med kvarn så kan det därför vara smidigt att kunna justera bryggtiden eftersom du förmodligen kommer kunna justera malningsgraden.
 • Droppstopp: Kaffebryggare med droppstopp säkerställer att inget kaffe eller vatten läcker ut. Du slipper ta hand om massa spill och kaffemaskinen håller sig fräschare längre.
 • Typ av malning: Bönorna mals med hjälp av knivar eller malskivor. De har båda sina för- och nackdelar. Modeller som använder sig av knivar har inte samma precision som malskivor. De är däremot mer prisvänliga och passar dig som oftast dricker vanligt bryggkaffe. För andra typer av kaffedrycker så krävs mer finmalna bönor och därför kommer en mer avancerad modell med malskivor istället att vara det bästa valet.
 • Med eller utan termoskanna: Fördelen med en termoskanna är att kaffet håller värmen längre. Men om du däremot endast kommer att göra en kopp, så kommer denna punkt inte vara lika viktig att ta i åtanke. Vill du läsa mer om termosbryggare så har vi ett inlägg om det.
 • ECBC-certifiering: ECBC är en förkortning för European Coffee Brewing Centre och ett certifkitat från dom innebär att maskinen du väljer garanterat ger en bra smak. En bonus som du helt klart kan kika på.

Funktioner som kan vara användbara

Det finns även lite funktioner som kan göra valet av kaffebryggare lite extra skräddarsydd för just dig.

 • Automatisk avstängning: Sen några år tillbaka har EU satt in ett krav för att nya kaffebryggare ska ha automatisk avstängning. Det kan dock finnas äldre modeller som inte har detta. Vi rekommenderar att du kommer på en modell med automatsik avstäning.
 • Automatisk rengöring: Automatisk avkalkningsfunktion eller andra funktioner som ger en automatisk rengöring av maskinen är helt klart en bonus. Vi rekommenderar ändå att du alltid byter ut vattnet och rengör bryggaren grundligt, för att du ska få den allra bästa kaffesmaken.
 • Olika brygglägen: Om du vill kunna justera användningen efter vilket typ av kaffe som du vill dricka så bör du kika på hur många olika brygglägen modellen har. Det kan bland annat inkludera vilken typ av kaffe som bryggs eller vilken bryggtemperatur som du föredrar.
 • Malningsgrad: Om bryggaren du väljer ger möjligheten att välja malningsgrad på bönorna så är det helt klart ett plus. Detta ger dig möjligheten att välja hur ditt kaffe ska smaka bättre.
 • Timer: På morgonen har man ibland väldigt ont om tid att faktiskt kunna sätta på kaffet. Men med en bryggare som är utrustad med en timerfunktion, kan du redan kvällen innan ställa in exakt när du vill att koppen ska vara redo. Detta hjälper dig att planera och gör att du aldrig behöver kompromissa bort kaffet på morgonen.
Hjälpsamma källor